happy witch написал(а):Жалко, но я же еще потом напрошусь
А, ну тоді все добре). І Olivin теж не забудьте. І взагалі, можна час від часу збиратись всім форумом в Києві.
Olivin написал(а):Ну или хотя бы краем глаза на лавру взглянуть
Якщо Лавра - це важливо, то, безумовно, не будемо викреслювати. Але якщо вже туди іти, то не так, щоб "краєм ока". По-перше, сама Лавра, по друге, печери, по-трєтє, там один цікавий музейчик був, не певна, щоправда, чи його не закрив вже Московський патріархат, але якщо не закрив, так там іще музеї є... Сестра мені казала, що там, на жаль, саме дзвіницю ремонтують, але то таке, тим паче, що це ж не факт, що її ремонтуватимуть і в серпні.
Zorian написал(а):Вам стоит заранее продумать что вы хотите посмотреть в Киеве, потому что на все времени очевидно не хватит.
Є неофіційний список місць, які "має відвідати кожен гість Києва". Допустимо, десь такий:
Софія Київська, Михайлівський Золотоверхий, Лавра
Володимирський собор, червоний корпус університета ім. Шевченка, Оперний театр
Золоті ворота з котом, Пасаж, Будинок з химерами, Верховна зРада , Маріїнський парк, чортів міст, арка (Дружби Народів, здається), Майдан, саме собою
Узвіз, Могилянка і фунікулер
Zorianе, якщо я щось важливе упустила, додайте. Безумовно, ще космічне кафе і музей Булгакова. Орієнтуватися-то варто на основне, а всі інші музеї (і парки, і церкви), то вже хай будуть по мірі можливостей і часу. Дай боже побільше годин і поменше людей у метро, встигнемо багато.